Melto Source

Melto Source Melto Source
Pirkantie 8
39200 KYRÖSKOSKI
Puh. +35 844 262 9219

www.meltosource.fi/

Melto Source on vuonna 2014 liiketoimintansa aloittanut tuleva menestystarina. Ydinporukkamme kostuu Tampereen yliopistolla työskennelleistä HCI-alan tutkijoista.

Liiketoimintamme taustalla on intohimo ohjelmistokehitykseen ja suunnittelutyöhön. Haluamme tehdä sitä mistä nautimme ja missä olemme hyviä. Kenties tärkeimmät syyt yrittäjyydellemme ovat halu ja tarve toteuttaa sovelluksia aitoon käyttöön ja mahdollistaa mahdollisimman usealle käytön kautta saatava hyöty. Nämä arvot yhdistettynä alan vuosien työkokemukseen, akateemiseen koulutukseen ja luovaan mielikuvitukseen takaavat tuotannollemme tasokkaan lopputuloksen!

Tarjoamme asiantuntijapalveluita konsultaation, kehitysprojektin ja freelance-ohjelmoinnin muodossa. Jos siis tarvitset yrityksellesi järjestelmätoteutuksen, tuotekuvauksia, sovellusintegraation tai vaikkapa tietoturva-analyysin, niin teemme sen mielellämme. Tulemme myös tarvittaessa yrityksesi toimitiloihin työskentelemään tarjoamallasi laitteistolla, vaikka ensisijaisesti työskentelemme omista toimitiloistamme käsin. Mikäli tarvitset henkilökunnallesi lisäkoulutusta liittyen johonkin eritysosaamiseemme tai kehittämäämme järjestelmään, laadimme tapauskohtaiset luentomateriaalit ja järjestämme henkilöstöllesi koulutustilaisuuden.

Monipuolisen osaamisen ansiosta kykenemme tekemään haastavampiakin järjestelmäkokonaisuuksia – alusta loppuun!